Finix auttaa yritykset uuteen nousuun

Me Finixissä autamme suomalaisia yrityksiä eroon talousvaikeuksista. Suomelle on elintärkeää, että meillä on kannattavia yrityksiä, jotka tuottavat voittoa sekä maksavat palkkoja ja veroja. Suomella ei ole varaa päästää yhtään yritystä konkurssiin, jos se vaan voidaan välttää. Siksi Finix auttaa velkasaneerauksen keinoin yrityksiä uuteen nousuun ja menestykseen.

Velkojen uudelleenjärjestelyt hoitaa lakiasiaintoimisto Almgren & Sankamo, jolla on yli 30 vuoden kokemus onnistuneista yrityssaneerauksista.

Lasse Rand

Toimitusjohtaja

Lassella on vahva myyntitausta ja pitkällinen oma kokemus yrittäjyydestä. Lasse tietää itsekin, miten talousvaikeudet voivat valvottaa yrittäjää öisin. Siksi hän haluaa luoda mahdollisimman monelle yrittäjille mahdollisuuden velkojen järjestelyyn positiivisella, yritystä tervehdyttävällä tavalla.

+358 50 435 5800
[email protected]

Veikko Almgren

Varatuomari, MBA

Varatuomari, MBA Veikko Almgren vastaa Almgren & Sankamo Ky:ssä yrityssaneeraus- ja sopimusasioista. Almgren on onnistuneesti hoitanut erikokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten yrityssaneerausasioita sekä avustajana että selvittäjänä yli 23 vuoden ajan.

+358 10 318 3180
[email protected]

FINIX © 2017 | Privacy Policy

Tilaa Finixin uutiskirje