Kun verovelka valvottaa, tee näin

Verovelka ja muut talousvaikeudet vaikuttavat myös yrittäjään itseensä. Yöllä ei tule uni silmään, stressi painaa ja tavalliset päivän askareet voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Tässä 6 tärkeintä asiaa, jotka kannattaa tehdä ensi tilassa.

 

 1. Soita verottajalle per heti.
  Soita verottajalle ensi tilassa. Heidän kanssaan voi sopia veroille maksusuunnitelman.
 1. Sovi veroveloille niin pitkä maksusuunnitelma kuin mahdollista, jotta pysyt siinä.
 1. Älä pakoile totuutta.
  Kerää yhteen kaikki tulevat laskusi. Katso millä ajalla kykenet hoitamaan laskusi niin, että myös verot tulee maksettua ajallaan.
 1. Harkitse yrityssaneerausta
  Mikäli näyttää siltä, että et pysty hoitamaan yrityksen laskuja ja velkoja ilman seuraamuksia, harkitse yrityssaneerausta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa otat härkää sarvista ja rupeat toimiin yrityksen talousongelmien ratkaisemiseksi, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä saneerausohjelmaan.Yrityssaneerauksen tavoite on pitää talousvaikeuksista kärsivä elinkelpoinen yritys toiminnassa, eikä antaa sen ajautua kalliiseen konkurssiin. Yrityssaneeraus tervehdyttää yrityksen talouden, kun velkojen maksusta sovitaan kaikkien osapuolten kannalta parhaalla tavalla.
 1. Talousvaikeuksien piinatessakin muista aina liikkua, syödä terveellisesti ja nukkua riittävästi.
  Käytä viikonloput itsellesi ja perheellesi ja yritä olla miettimättä talousasioita. Kun otat itsellesi vapaa-aikaa ja lataat akkuja, ratkaisujakin alkaa löytyä helpommin.
 1. Älä epäröi laittaa sähköpostia tai soittaa meille, jos tuntuu siltä, että meistä voisi olla apu. Me olemme täällä auttamassa sinun yritystäsi eroon talousvaikeuksista. Kun otat meihin yhteyttä, se voi olla ensimmäinen askel kohti valoisampaa tulevaisuutta.

FINIX © 2017 | Privacy Policy

Tilaa Finixin uutiskirje